Зорка и Юлияна – с общ бизнес?

Президентшите Зорка Първанова и Юлияна Плевнелиева се видяха на приятелска среща в сладкарница „Пчела” на улица „Иван Асен”. Там ядоха тулумбички, по три всяка от дамите. Зорка пи чаша боза, а Юлияна не пи нищо, защото беше пила айран в дома си. Госпожа Първанова, изпаднала в лека скука след изтеклия мандат на съпруга й, и госпожа Плевнелиева, която вече все по-рядко ще вижда мъжа си, решиха да развият съвместен бизнес.
Все още не са наясно с какво ще се занимават, но желанието им е да е нещо приятно и полезно. Вероятно ще се срещнат и с Ренета Инджова. Тя в момента е безработна и чисти входа, в който живее. Може би като начало Зорка и Юлияна ще й помагат при поддържането на входа. Ще мият прозорците два пъти седмично, веднъж ще опресняват латекса на третия етаж и два пъти на втория. Когато наберат инерция и станат истински професионалисти, ще поемат и други входове.
Мечтата им е да станат толкова добри, че след около шест месеца вече да чистят и в други страни с мръсни входове – Италия, Испания и Чили. До една година към тях ще се присъедини и Цецка Цачева, за която се знае, че скоро ще бъде съкратена от Народното събрание поради липса на средства. Но тя първо иска да си почине в старозагорските бани и после да чисти.

Текстовете са пародия на жълтите вестници. Публикуваните "информации" са гротескни, неистинни или силно преувеличени и нямат нищо общо с действителни лица или събития. Всички съвпадения са случайни.
Новинар
novinar.bg

Източник: novinar.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини