Шарън Стоун влиза в Партията, спечелила местните избори в Кърджали?

Дони при едно от пътуванията си из източния свят извади късмет и се срещна с мегазвездата на световното кино Шарън Стоун. Тя също е близка до азиатската култура и бързо се сприятели с Дони.
Шарън от дълги години мечтаела да се запознае и с прелестите на родината ни. И в частност да разгледа прочутия Дунав мост.
Двамата вече са в България и с удоволствие пътуват с малко корабче по Дунав. Шарън така се влюбила в страната ни, че нищо не може да я върне към предишния й живот.
Дони и Нети й търсят нещо под наем, където Стоун да се настани, за предпочитане в столицата, защото актрисата много харесвала и ЦУМ, където обичала да ходи до тоалетна.
Шарън няма да остане да си харчи парите до дълбоки старини. Тя има желание да работи, и то да се представи на ниво в ново амплоа. Дони е близък приятел на Ахмед Доган и е запознал красавицата с лидера на ДПС.
Вероятно е още до дни Шарън да се влее в редиците на партията, с което ще се запознае с още една религия и, от друга страна, ще помогне с опита си за разрешаване на някои проблеми на Разград, но все още не знае кои.
Нети като стара сватовница, вряла и кипяла в дейността, казва, че нищо чудно един ден да венчае Ахмед и Шарън.
На Стоун засега изобщо не й е до това. Дори и не й се помисляло за сватба. Иска първо да свърши колкото може повече за Разград и после ще мисли за себе си.
А освен това Доган не бил нейният тип. Много повече си падала по Лютви Местан, но не за сериозна връзка. Дони и Нети в събота ще я водят на ресторант някъде из Западен парк. Там звездата ще може да бъде забелязана.

Текстовете са пародия на жълтите вестници. Публикуваните "информации" са гротескни, неистинни или силно преувеличени и нямат нищо общо с действителни лица или събития. Всички съвпадения са случайни.
Новинар

Източник: kliuki.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини