И Алисия напира за актриса

Ники Михайлов си нае готвачка и чистачка в Холандия

Алисия иска да се пробва като актриса. Фолк изкусителката няма как да остане по-назад от колегите, конкуренти за рейтинг и хонорари - Коцето, Преслава, Бони и Андреа. Певицата е толкова категорична в мераците си, че директно запита в ефир Слави Трифонов дали може да участва в сериала, който шоуменът и екипът му подготвят. В "Ракия сънрайз" ще се надиграват Мариан Бачев, Краси Рядков, Виктор Калев и самият Трифонов. Те ще започнат да разсмиват народа от края на февруари.
Като истински джентълмен Дългия на драго сърце обеща на Алисия роля в продукцията, поласкан от нейните арт желания. Той й предложи да се пробва и в другите му бъдещи проекти. "Мъжът и жената интимно" ще нищи само сексуални теми, а в шоуто "Война на думи" ще се развихрят словесни дуели. Алисия обаче призна, че е много срамежлива и си предпочете сериала. Когато Слави я запита защо я привличат само футболисти, а не "обикновени момчета", Алисия отвърна, че не желае да говори по толкова лични въпроси. Бившата на Валери Божинов само отбеляза, че и тя, и актуалният й любим са обикновени хора. Алисия обаче не назова името на настоящия си партньор Ники Михайлов, но пък направи нещо неочаквано - накара Слави Трифонов да се изправи. Като постави ръка на рамото му, тя премери височината му и отбеляза: "А, по-висок си!". След това го бутна да седне обратно и го целуна по челото с думите: "Винаги съм искала да направя това". Разбира се, музикантите от "Ку-Ку бенд" веднага разгадаха сравненията на Алисия и се провикнаха: "О, вратарчето!".
Според последната клюка Ники Михайлов си е наел две жени, които да се грижат за дома му в Холандия. Едната бърка манджите, другата мие прозорците и бърше прахта. "Защото не съм най-добрият готвач и чистач и не съм през цялото време с моята приятелка. А на мен ми е много важно да поддържам точен режим и да съм във форма", казва вратарят на "Твенте". Той признава пред Блиц, че вече мисли и за деца, при това те ще бъдат не по-малко от три. "Дано поне едно от тях да е момче. Но ако и трите са момичета, нека ми бъдат живи и здрави. Няма да правя пет-шест и да я карам до момче", допълва някогашният възлюбен на Николета Лозанова.

Източник http://kliuki.bg/

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини