Николета Лозанова и Валери Божинов обичат да правят секс на светло

Гумената гръд на Николета Лозанова повече радва окото на светло
Звездната двойка Валери – Николета предпочитат да правят секс на светло, шушукат си техни комшии. Нощем по някое време лампите се светвали и най-недвусмислени сенки се прокрадвали по прозорците.
Мълвата за това, че моделката и футболистът обичат да виждат какво се случва в леглото, е напълно в рамките на обяснимото. От една страна Николета Лозанова е професионалистка в изглеждането добре, инвестирала е в козметични процедури и операции толкова големи суми, че биха стигнали да изхрани няколко сомалийски деца. Красивата по съвременните представи гледка не е за изпускане за Валери, който решавал проблема с пускане на лампа.
Според някои специалисти повечето жени предпочитат да правят секс на тъмно, защото е в природата им да са неуверени и смутени, когато са голи дори пред половинката си. Това в повечето случаи предизвиква понижение на възбудата у жената. Въпросната хубавица обаче няма този проблем. Мъжете от своя страна на тъмно лесно се разсейвали, което пък понижава степента на възбуда у тях. С включена лампа обаче Валери може да се наслади на сочната гръд на плеймейтката, за което биха му завидели стотици български мъже.
Така дори според специалистите, ако шушукането излезе вярно, звездната двойка е избрала идеалния вариант за правене на секс според светлината.


Източник http://kliuki.bg/

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини