Журналистическа провокация „затвори” пътя Кърджали-Ардино

Радостин Ламбрев

Журналистическа провокация „затвори” пътя Кърджали –Ардино. Шосето е почиствано денонощно и никога дори и  временно не е преустановявано движението по него заяви за Кърджали бг вести директорът на Пътно управление в Кърджали Радостнин Ламбрев. Той изрази недоумение за това, че информацията се тиражира в местни и национални медии без да се провери. Проучване на Кърджали бг вести установи, че информацията за затваряне на пътя се появява най-напред в агенция Фокус.После е цитирана от местни сайтове.
 Поддържаме непрекъсната връзка с дежурните в полицията и Гражданска защита. Те имат пълна информация за пътната обстановка. Можеха да ги попитат, каза още Радостин Ламбрев.
Той посочи, че шосето Хасково-Кърджали е почистен до асфалт. Добре са „олизани” и другите главни пътища в областта. Вижте какво е в Хасковска , Пловдивска и Смолянска област. Там всичко е на бабуни каза Ламбрев.
Той похвали снегопочистващите фирми, за това, че са се справили в сложната обстановка. Имаме сняг и пясък достатъчно за да продължим работа каза още шефът на Пътното.
Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини