Раиф Мустафа:Нямаме непреодолими различия с Хасан Азис

Нямаме непреодолими различия с кмета Хасан Азис.Смятам, че ще работим добре заедно за да може местния парламент да бъде полезен на кърджалийци.Ще помагаме и за оптимизация на структурата и щата на администрацията,като очакваме предложения от градоначалника.Това заяви пред журналисти новоизбрания председател на местния парламент в Кърджали Раиф Мустафа.

В кратко слово пред общинските съветници той постави няколко приоритета пред общинския съвет.На първо място е актуализацията на общинския план за развитие.Ще се създаде механизъм за периодично отчитане на председателя на общинския съвет.Планират се и ежемесечни приемни дни по квартали и села в общината.

 Раиф Мустафа обяви,че ще има високи изисквания към общинската администрация и нейната работа. Ще се работи приоритетно и за етническата и религиозна толерантност в община Кърджали.

 Раиф Мустафа е роден през 1954 г. в село Сватбари.Има 30 години стаж в кооперативи,в МВР,в общината.Последната му длъжност е зам.-министър на вътрешните работи.

  Според активисти на ДПС изборът на Раиф Мустафа ще бъде индикатор за партийната дисциплина и здравина на общинската организация в Кърджали.Противоречията в създалите се лагери трябва да се преодолеят бързо,за да не бъдат използвани от политическите ни опоненти,споделиха депесари.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини