Панайотов: Няма да правя чистки

Няма да предприемам гонения срещу общински служители, опонентите ми разпространяват лъжи, за да всяват страх. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково Иван Панайотов в отговор на въпрос за слуховете, които от дни разпространяват от щаба на досегашния кмет на града Георги Иванов.

 „В последните дни преди изборите моите опоненти явно са готови на всичко, за да се задържат в управлениетто на града и вече разчитат на слухове и сплашване”, коментира Панайотов и изрази увереност, че служителите в общинската администрация са интелигентни хора и инсинуациите няма да им повлияят.

Ден по-рано медиите в Хасково обявиха, че ДПС застава зад кандидатурата на досегашния кмет Георги Иванов. Новината предизвика спешна пресконференция, в която кандидатът на ГЕРБ Иван Панайотов за пореден път призова хасковлии да гласуват с номер 2 в бюлетината, за да не позволят „превземането на града от ДПС”.

Кандидатът на ГЕРБ нарече предстощия балотаж в Хасково „цивилизационен избор”. В същото време политически сили от целия спектър се обединиха зад кандидатурата на Иван Панайотов срещу дискредитирания модел на управление на Хасково.  

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини