Панайотов: Всичко в кариерата си съм постигнал сам

- Господин Панайотов, вашите опоненти твърдят, че ако станете кмет на община Хасково, ще бъдете управляван  от ГЕРБ.

- Никой никога не си е позволявал да ми диктува какво да правя, нито в професионален, нито в личен план. Сам съм изградил кариерата, всичко в живота си съм постигнал сам.Разбира се че ще разчитам на държавната власт в лицето на ГЕРБ за реализацията на проекти за Хасково,но в никакъв случай това няма да е подчинение  а сътрудничество.Никой не може да ме командва.

- И не сте се ползвал от политическа протекция?

- Не знам как да го кажа по-ясно. Започнал съм трудовия си стаж като учител в село Динево, после учител в Хасково, помощник-директор, експерт в РИО, старши експерт, началник. Ще познаете политическите назначения по това, че ги поставят директно на върха. Аз аз съм изкачил самостоятелно всяко едно стъпало в кариерата си, без да прескоча нито едно.

Факт е, че съм бил началник на инспектората при няколко правителства. Но никога не съм изпълнявал нечия поръчка, още по-малко политическа. Отдавам оставянето ми на този пост от няколко поредни правителства единствено на професионалните си качества и резултатие, които показвам. Както впрочем би трябвало и да бъде. Нека припомня, че министър Игнатов едва се съгласи с моята кандидатура за кмет, защото не искаше да ме изпуска като експерт.И в момента не съм член на ГЕРБ.

- Вашият опонент Георги Иванов набра голяма прeднина на първия тур.

Напротив. Преднината му не е толкова голяма, колкото изглежда, защото тези които искат той да бъде свален са много повече. Неговото управление ядоса много хора и те ще излязат да гласуват на втори тур. След 12 години управление Иванов е изчерпан, но вкопчен във властта.  Хасково има нужда от промяна, а това означава Иванов да си ходи.

Ако всички, които искат ерата на Георги Иванов да свърши излязат да гласуват, в понеделник ще имаме нов кмет. Хасковлии са много повече от хората му и купените от него гласове.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини