Хасково е пред избор: Европа или Ориента

Иван Панайотов призова хасковлии към избор

Като цивилизационен избор определи предстоящия балотаж в община Хасково, кандидатът за кмет, издигнат от ГЕРБ, Иван Панайотов. По думите му подкрепата на ДПС за опонента му Георги Иванов е връхна точка в задкулисните политически игри в града.

Вчера в медиите излезе информацията, че ДПС в лицето на общинския лидер Мюмюн Искендер, призна, че е взето решение нейните членове да гласуват анти-ГЕРБ.

„Ситуацията в Хасково след снощи е нова. И на първия тур на изборите ДПС на практика подпомогна Иванов, но сега имаме вече откровена подкрепа за моя опонент”, заяви кандидатът за кмет издигнат от ГЕРБ Иван Панайотов.

 „Какво значи да гласуваш анти-ГЕРБ в Хасково? Означава подкрепа за Георги Иванов. ДПС превзема града ни чрез скрита договорка с него. Още един град се прибавя към общините, в които ДПС има практическата власт. Това е видим проблем”, предупреди Панайотов.

Кандидатът за кмет призова съгражданите си да гласуват в неделя, ако не искат ДПС да разшири политическата си география.

Иван Панайотов припомни: „Преди четири години Георги Иванов се възползва от страха на хората и ги призова да гласуват срещу ДПС. Днес обаче показва огромно политическо лицемерие и прие подкрепата на ДПС”.

Панайотов заяви още: „Искам още веднъж да уверим съгражданите си: ние гарантираме за държавността и няма да позволим гавра с гражданите на Хасково и с гласа им. Нека хората не се страхуват.”  

Не искаме градът ни да бъде управляван от ДПС и от хора, чиито имена се свързват с Кънчо Маймуната, Алексей Петров - Трактора и прочие, обобщи кандидатът на ГЕРБ.

Искаме Хасково да се управлява от хора, които имат ясна политическа физиономия и са част от политическата енергия за промяна в страната ни”, подчерта Иван Панайотов.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини