ESCOM с щанд на търговското изложение в Кърджали

Фирма ЕSCOM за пореден път участва на търговското изложение посветено на Деня на Кърджали.Тя ангажира специален щанд, на който представи на клиентите си своите услуги като интернет доставчик и кабелен телевизионен оператор.ЕSCOM бе една от 28 те фирми участвали в изложението.Повечето от тях са производители.Открояват се „Дениз”- Хасково,”Гама”-Габрово,”Дениз”- Пловдив.

ЕSCOM е на пазара в Кърджали от 2005 г. Тя няколкократно увеличи скоростите, които предлага на клиентите си през последните години.

 Така сега за достъп със скорост от 15 Mbps плащате 16 лева. Фирмата предлага скорост до 60 Мbps. Услугата е особено важна за учрежденията и потребителите, които притежават нова техника или искат да обновят хардуера си.

  ESCOM покрива целия град. Основни нейни клиенти са търговските банки. Реномирани трезори я ползват за интернет доставчик, заради сигурността на услугата.

  ЕSCOM е най-големият доставчик на интернет за Южна България. Тя присъства в десет града на областите Хасково, Кърджали, Смолян и Пловдив. Компютърният гигант Intel оцени работата на фирмата и предлаганите ІТ решения и предложи специална партньорска програма за сървърните решения.

 „От шест години сме на пазара в Кърджали. Гордеем се с това, че екипът ни е много амбициозен и млад, отворен за новостите в технологиите. В ESCOM са ангажирани 130 души. Средната възраст на работещите при нас е 27 години.“ сподели за Кърджали бг вести управителят на фирмата Шени Делчева.

 Тя каза, че другата услуга, която предлагат от ЕSCOM  на потребителите е кабелна телевизия. Има я и за клиентите в Кърджали. Предлага се кристално качество на над 60 стойностни канала. Цената е само 10 лв. на месец. Централният офис на фирмата в Кърджали е на ул.”Отец Паисий”№8 до Червения кръст. Вторият е в кв.”Възрожденци”, бул.”Христо Ботев”, Търговски комплекс „Капри”.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини