Социална мрежа Chime.in ще ни плаща за да я ползваме

На онлайн небосклона социалните мрежи се раждат и умират всекидневно. В пазар доминиран от Facebook, Twitter и Google+ е направо удивително колко много хора се опитват да пробият в тази сфера. За да привлече вниманието, една нова социална мрежа трябва да предложи нещо коренно различно. Именно това се опитват да направят създателите на Chime.in.

Chime.in е една от последните социални мрежи на хоризонта, в която потребителите трябва да пишат за интересите си и после да ги обсъждат с останалите потребители. Това, което отличава тази социална мрежа от другите, обаче, е че тя ще плаща на членовете си, за да я използват. Според AllThingsDigital.com Chime.in ще продава реклами, прикачени към публикациите на потребителите, като 50% от приходите от тези реклами ще бъдат изпращани на автора на съответната публикация.

Още с представянето си Chime.in си постави за цел да се наложи на мобилния пазар. Едноименното приложение вече е достъпно за собствениците на iPhone, а тези на BlackBerry или смартфони с Android ще трябва да почакат още малко. Социалната мрежа няма амбиции да конкурира лидерите в тази област. Напротив, създателите й дори окуражават бъдещите потребители да се регистрират чрез акаунтите си във Facebook или Twitter.

Източник: digital.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини