Меломани искат връщането на вечерите на рока в „Арпезос”

 Меломани подемат кампания във Фейсбук за възстановяване на вечерите на рока в големия ресторант в комплекс „Арпезос”. Те смятат, че организаторът на Арпезос рок найт Ангел Бозуков трябва да подхване отново инициативата да представя водещите банди от златните години на рока. Припомнят,че традицията, която бе създадена бе уникална за страната.

 Ще припомним, че Арпезос рок найт претърпя над сто издания. В съботните вечери кърджалийци се събираха на чашка за да послушат любимите си „американски ремсисти”. В представянето на групите се включваше и известния познавач на рока Игнат Пейчев.

 Иван Х.споделя, че вечерити в Арпезос са били истинска културна революция, която се е изправила срещу чалга вълната и пошлото в музиката. Очаквам много млади хора да посещават вечерите в „Арпезос”, каза още кърджалиецът.

 Ангел Бозуков е на мнение, че няма да има проблем с възстановяването на вечерите, посветени на рока, стига за това да има желаещи.Той се опасява единствено от обстоятелството, че през зимния сезон много кърджалици са на гурбет, в това число и видни меломани.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини