Васко Кръпката взриви „Арпезос”,започна рок феста

Васко Кръпката

Васко Кръпката и Кръпка блус бенд взривиха снощи голямата зала на ресторант „Арпезос”, свирейки  здрав рокенрол. Публиката блокира пространството пред подиума, на който свиреха музикантите и пя заедно с тях. Фенове на групата грабнаха микрофона и подхванаха най-известните парчета на бенда. Млади и стари куфяха на дансинга.

 Снощната рок вечер е първата от трите, в които в Кърджали се провежда Арпезос рок фест. На нея стана и официалното откриване на фестивала,който се преврйща в традиционен за Кърджали. Това е второто му издание. Първото бе през миналата година. Основен спонсор на феста е община Кърджали. Тази година той бе подпомогнат и от фирмите „Топло”,”Recom” и ИПИ-Попанастасов.

  Основен организатор на проявата е  Club STAGE и Ангел Бозуков.

 Васко Кръпката бе посрещнат с бурни овации още с появата си в залата. Той призова публиката да благослови рокенрола и заяви, че ще свири здрави стари парчета от първите албуми. Изпълнението на „Нека бъде светлина” омагьоса феновете. То вдигна публиката на крака. На „Да живее рокендрола” младо и старо полудя.

Васко Кръпката призова Кърджалийци да подпомагат феста , защото той е идзключително добра музикална проява за страната.

   Сърцата на публиката спечели бандата No Fremes от Петрич. Тя гостува преди време на младежки рок вфест и бе поканена да свири отново за Дните на Кърджали. Вокалистката на групата Снижина започна с нежни балади на титатинет в рока като Ролинг стоунз и Бляк Сабат и завърши с Нирвана. Публиката бурно аплодира авторските парчета на бандата „Баба Яга”,”Невроза” и „Кисело мляко”.След това петричани пуснаха яко бичкията за радост на феновете на твърдите звуци.

Вечерта завърши с изпълнения на Божо Попа и Sound Forses.

Георги Кулов

Снежина
Фен
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини