Малкият принц ХАРИ, е всъщност "истински цар" на купона!

Хари не един път е ставал център на скандали, а в британските средства за информация често се появяват материали, твърдящи, че принцът е злоупотребил с алкохол или е пушил марихуана

Принц Хари, по-малкият брат на оженилия се наскоро принц Уилям, разпуска в Хърватия, съобщи БТА. Той бил видян в компанията на приятели в нощен клуб на остров Хвар в нощта между събота и неделя.

Не е известно кога 27-годишният принц е пристигнал на Хвар и колко време възнамерява да остане там, отбелязва хърватската агенция.

Кметът на Хвар Пиерино Бебич потвърди, че британският принц е на острова, но не се е срещал с него. Той каза, че се надява принц Хари да прекарва добре времето си да посети отново острова. Принцът и неговото обкръжение не са поискали нищо от властите.

Хари бил придружаван от четирима телохранители и седем приятели. Той вечерял морски дарове в ресторант в Хвар, после танцувал и даже скочил в басейна на дискотеката, за да се разхлади, а след това се завърнал на дансинга.

Една хърватска телевизия излъчила кадри, на които принц Хари танцува. Едва преди разсъмване той и приятелите му напуснали дискотеката.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини