Синият кандидат за президент на визита в Кирково

Кандидатът на Синята коалиция за президент на страната Румен Христов представи в Кирково своята програма за управление на страната.Христов говори пред членове и симпатизанти на СДС, ДСБ,БЗНС в читалището на общинския център.Според сините това е заявка за добро представяне на изборите,в които десните смятат да не отстъпват на герберите и червените.

В община Кирково около 600 души излязоха да гласуват на вътрешните избори на Синята коалиция.Почти всички от тях дадоха гласа си за Румен Христов.

  Основна тема на срещата бе поминъка на хората от общината.Кандидатът за президент на сините съобщи,че българските евродепутати усилено работят Европейският парламент,както и Европейската комисия да разрешат премирането на тютюна,в районите където тази култура няма алтернатива.Това се отнася преди всичко за общините където се отглежда Джебел басма.Искаме диференциран подход,каза Румен Христов.

  Лидерът на СДС в Кирково Митко Спасов съобщи за Кърджали бг вести,че друг голям проблем обсъден на срещата е бил изграждането на нови микроязовири.Препоръчват ни отглеждането на чушки,а за напояване не достигат водоеми.Трябва спешно да се направи нещо,смятат сините в Кирково.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини