Ежедневни заплахи валяли за гербери в Черноочене

Фахретин Шериф

Членовете на ГЕРБ в Черноочене ежедневно получават заплахи.Хората са уплашени. Трудно се работи в нашата община. Въпреки това вече имаме 40 членове. Хората излизат да ни представляват. Работим активно. Това заяви на брифинг при откриването на партиен клуб в Черноочене председателят на местната структура на герберите Фахретин Шериф.Според него при всяка партийна проява местните хора получават заплахи.Ако работят в общината ,гонят цялата фамилия.Хората се страхуват,поясни още Фахретин Шериф.

  Целта ни в Кърджалийско е да стигнем до всяко едно село,до всяка една община,за да има реален политически живот,каза от своя страна вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.Той обвини основни политически формации че в годините на прехода са съдействали за създаването на монопол на ДПС в общините със смесено население.В Черноочене битката е най трудна.Тук никой не си е направил труда да отвори офис,освен ДПС,подчерта Цветанов.

Той натърти,че не е в Черноочене да всява страх,а да развие страха насаждан в общината цели 20 години.Той посочи,че още утре политическите опоненти ще знаят кой е присъствал на церемонията по отриването на офиса и ще се опитат да притискат хората.Важното е,че вече ще чернооченци ще имат възможност да се събират и обсъждат свободно политически проблеми,

   Цветанов каза също в големите общини,каквато е и Кърджали ГЕРБ ще играе самостоятелно.Чакат предложение за кмет от местната структура.Анализът на герберите показва, че самостоятелното участие е по- добро от каквато и да е коалиция.Изключение правят предимно малките общини.

  Няма как да не сме оптимисти за Кърджали,като имаме такава сериозна подкрепа.Амбициите ни са сериозни. Очаквайте изненади,заяви от своя страна областния лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини