Доган шета в Кърджалийско,стяга четата за изборите

Ахмед Доган стяга здраво партийните редици за предстоящите местни избори. Снощи Сокола бе в Крумовградско на гости на кмета Себихан Мехмед. Той посети село Поточница и се срещна с партийните лидери от общината.

За Кърджали бг вести лидерът на ДПС сподели, че от Поточница е започнала професионалната му политическа кариера. Тук бе първата среща с съмишленици след избирането ми за депутат във Великото народно събрание, каза Ахмед Доган. За да го приветства дойде един от участниците в тази среща. Доган заяви още, че вижда в сегашната си визита в Поточница добра поличба за местния вот. Много е важно от къде съм тръгнал, каза Сокола.

  Ахмед Доган разгледа стената на язовир „ Студен кладенец” и информационния център на местния резерват.

 Вчера лидерът на ДПС проведе срещи и с актива на партията в Биволяне и Равен Момчилградско. Той бе в същата община в която бе и премиерът Бойко Борисов, но не се засякоха.Соколът изчака кортежа на Генерала да се изтегли и тогава пое по обновения път за Крумовградско.

 Не се предвижда среща между Бойко Борисов и Ахмед Доган в Кърджалийско , отрече витаещите слухове народния представител Цвета Караянчева.

   Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини