Багдасаров повежда червеното хоро за кметските избори

Милко Багдасаров да води червените на предстоящото изборно хоро в Кърджалийско. Такова е предложението на местното партийно ръководство.Багдасаров е номиниран за водач на соц-листата за съветници. В нея са включени още Величка Георгиева,Милан Миланов,Назми Мюмюн,Ангел Коджаманов и др.

  Кандидатурите ще бъдат обсъдени на предстоящата общинска конференция на БСП в събота.Очаква се делегатите да подкрепят предложенията направени от местния пленум на социалистите.

 Ще припомним, че червените клубове в града номинираха Багдасаров и за кандидат-кмет. Беловласите социалисти искат самостоятелно участие на изборите. Така партията ще се „преброи” и ще запази своята идентичност, смятат активисти. Самия Багдасаров не изключва възможността да бъде излъчена гражданска кандидатура за кмет, зад която да застанат червените.

  Ще припомним,че социологическо проучване отрежда на БСП второ място в предизборната надпревара, ако вотът е днес. Червените гонят близо двадесет процента подкрепа, ако кандидатът им е Багдасаров. Той пък бие десетократно по популярност евентуалната кандидатка на ГЕРБ Иванка Таушанова.

  Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини