Петстотин балона раздаде ESCOM на малчуганите от Кърджали за Деня на детето

Петстотин балона раздадоха на малчуганите в Градската градина от  ESCOM. Истинско стълпотворение настана пред служителите на компанията, когато се появиха с разноцветната радост на градското празненство по случай Деня на детето.  Малчугани и техните родители се надпреварваха да се сдобият с балони. Децата искаха да имат от всеки цвят. Мнозина от публиката се завтекоха към  импровизираната трибуна пред паметника на Освободителите, където течеше празничната програма, защото видяха че там също се раздават балони.

 Изненадата на ЕSCOM  много ни зарадва. Детето ми сияе от щастие. Знам  за вашата компания. Имам приятели които са ваши абонати. Продължавайте да радвате децата, каза за Кърджали бг Вести Себихан  Халил,майка на малкия Ергюн.

 ESCOM е доставчик на Интернет и кабелен оператор. Фирмата има представителства и мрежа в десет града на страната, включително и в Кърджали. Днешната инициатива  е част от желанието  на компанията  да зарадва кърджалийци. Подобни прояви бяха организирани във   други градове на Южна България.

Празникът на детето в Градската градина бе организиран от Община Кърджали и Обединен детски комплекс. Деца от девет детски градини се качиха на сцената за да изнесат своя програма. За  настроените на малчуганите  на тържеството се грижиха клоуни и истински пират. Родители запечатваха с камери и фотоапарати пищния празник. Гост на празненството бе зам.-кметът на Кърджали Елисавета Кехайова. От общината раздадоха на участниците в празничната програма пакети с лакомства.

 Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини