Фейсбук събра кърджалийци на детското шоу „Весел зодиак”

Фейсбук събра много кърджалийци на детското шоу „Весел зодиак”, организирано от детска градина „Баба Тонка”. Десетки заявиха дни преди тържеството участието си в празника посветен на Деня на детето и създаването на градината. Шоуто бе и прощално за подготвителната група деца, която поема пътя към ученическите скамейки.

   „Нашите деца засмени,

     Под щастливи звезди са родени.

     Какво вещаят техните звезди?

     Ела и разбери!”

Това призоваха в поканата си във Фейсбук организаторите. Ще припомним, че детската градина „Баба Тонка” е една от малкото в страната с профил в социалната мрежа. Тя има близо 400 приятели. Мнозина от тях бяха на шоуто за да аплодират малките възпитаници на градината. Бяха дошли и много родители, деца от квартала, колеги на преподавателите.

  Водещ на програмата бе Звездоброецът Звезди. Той представи нетрадиционните зодии на своите приятели от градината:”Пътешественик”,”Хепи”,калинки балеринки от зодия „Буболинки” и др. Имаше и представители на китайска зодия-от школа по карате.

 Децата пяха,танцуваха  и разказваха за тайни и вълшебни сънища. Тяхна връстничка бе дошла чак от Америка за да ги гледа и слуша.

  „Дали от радостта,стана мъдър днес света”, попитаха децата присъстващите на тържеството.

 Специални гости от съседното училище „Петко Р.Славейков” поздравиха малките шоумени и поканиха най-големите от тях наесен в своето школо.

  Показахме на нашите деца, че имат крила, сега вие ще ги научите да летят, каза директорката на детската градина Маргарита Спирова.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини