Кърджалийци протестират в Хасково срещу бедността,тук не ги чуват

Протест срещу цените на горивата

Кърджалийци ще се включат днес в протест срещу бедността и високите цени на стоките в страната,който ще се състои в Хасково. Проявата се организира от младите хора от сдружение СИЛА от двата областни центъра. Хасковлии очакват сериозна подкрепа от кърджалийските си приятели.

  Над 200 души са ни подкрепили във Фейсбук. Събираме се на паркинга пред магазин Кауфланд в Хасково. Колона от автомобили, велосипедисти,пешеходци ще блокира възлово кръстовище на града. Това заяви за Кърджали бг вести организаторът на протеста Николай Драгиев от Хасково.

  Стойчо Деведжиев от Кърджали съобщи, че от града готовност да тръгнат имат ентусиасти с няколко коли. Чакаме още хора. Събираме се в 10 сутринта на паркинга пред стадиона. От там потегляме за Хасково.

  Кърджалийци от СИЛА  са решили да подкрепят приятелите си от Хасково, защото не срещат сериозно разбиране в нашия град.

Не зачитат нашето мнение. В държавата се говорят празни приказки за бедността и цените , но нищо не се прави, каза още Деведжиев.

 Според него протестът на младите хора в Кърджали може да се разрасне, само ако го яхне политическа сила с много пари. Ако не е свързано с избори всичко замира. Умрели души. Лазим и продължаваме да лазим пред властта, негодува младия човек.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини