4 °C

Жена-феномен в Кърджали сканира болести с поглед

Арза

Тя не е врачка,баячка или екстрасенс. Тя е феномен. Неизследван като Ванга, но помагащ на хората със същия дух и енергия.

  Арза Уста не прилича на никоя от жриците на паранормалното. При нея няма да видите стъклена сфера, карти Таро или горящи свещи. Живее скромно, почти бедно. Самата Арза е  свит и плах човек.И много раним. Изживява чуждата болка като своя. Затова не е превърнала дарбата си в бизнес. Приема да предсказва само на близки или техни познати. Някои трябва да ви препоръча иначе вратата й е затворена.

   Съдбата ме слъска с Арза преди година. Не приемам на сериозно многобройните врачки и баячки. Затова когато на мой близък предсказа, че ще вляза в болница се изсмях на глас. Но позна. Позна също, че ще бъде за малко и, че ще изляза жив. Така и стана.

  Още тогава реших да се запозная с Арза. И да напиша за нея. Пътят обаче се оказа сложен и труден.Накрая склони. Прие ме в дома си. Преди да разкаже за себе си ми предложи кафе. Изкуших се и помолих да ми гледа. Да кажа, че бях поразен от дарбата и е меко казано. Бях буквално шашнат. Не се стряскай момче, питаш ли ме мен, намеси се съпругът й Али. Когато изляза сам винаги знае къде съм бил.Дори отгатва каква сума пари съм теглил от кредитната карта, споделя той.

   След като отпивам последната глътка кафе и Арза захлупва чашата и започва  да ми говори дирекно,без заобикалки,като на приятел, макар че се познаваме от минути. Първо ми обяснява какви проблеми имам със здравето. Какво ме боли и къде,кое е опасно и кое не. Не се опитва като повечето самозвани екстрасенси да ми поставя диагнози. Просто ми казва отиди на лекар за това, опасно е.

Следващата тема са близките. Почти за всеки казва по нещо. Което също се оказва точно и конкретно.

Накрая си говорим за мен. Без залъгалки и розови прогнози за бъдещето.

  Едва когато е свършила и ме е убедила в дарбата си, приема да напиша за нея.

  Арза е родена в Кърджали. Никога не е излизала извън града. Коренът й е от Сърница,но дори и там не е стъпвала. Силата свише я  осенява преди 10 години. Тогава в един ден изживява и радост и скръб.Ражда и се внук, вземат сина и в казармата и кола блъска майка й.

  Не бях на себе си. Аллах ми помогна да преживея всичко. Затова Корана е винаги до мен. Когато гледам винаги се моля,споделя Арза. Според нея човек, който не се моли нищо не получава.

  За първи път Арза гледа на кафе преди 8 години. Нейна приятелка е моли почти на шега. Тогава казаното от нея се оказва вярно. И започва да развива дарбата си. Днес вече може да предсказва и без помощта на кафето.Тя е буквално като скенер. Вижда всяка болежка по тялото ви. Търсят я основно за болести,изневери, откраднати или загубени коли. Предимно дребни на вид неща, но важни за всеки от нас.

 Преди да сложи кафето Арза пита. Всичко ли искате да чеуте? Преди време при нея дошло момиче пожелало да му гледа, но да не му казва лошите неща. Виждам погребение до три месеца,казала Арза и замълчала. След три месеца момичето дошло  и казало, че починал баща й. Трябваше да ме предупредите, казала младата дама. Арза само й напомнила за уговорката.

  Неин познат договорил да продаде колата си. Дал ключовете на клиент, който избягал с автомобила. Арза му казала къде да я намери и предсказанието се оказало точно.

  Арза вярва, че лоши хора правят магии за любов и изневяра. Затова се опитва да помага и в такива случаи. Приятелка дошла при нея със семейни проблеми. Карали се непрекъснато със съпруга. Арза и казала къде е направена магията и как да я развали. Само след дни отношенията в дома се нормализирали.

 Според Арза дарбата й е ограничена. Вижда преди всичко в рамките на близките 3-4 месеца. И забравя видяното.

   Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 27.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Нови запознанства и осъществени контакти ще ви насочат в дейност, различна от досегашната. Ако сегашната ви работа не ви удовлетворява финансово или по други причини момента е подходящ да помислите за смяна. Любовни завоевания ще повишат тонуса на романтичните и необвързаните от вас. Честит празник!
27 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Твърде емоционално подхождате към всяко събитие днес и това много ще ви изтощи. Намерете си занимание, което ви действа успокояващо и за което не се изискват прекалени усилия. Това ще ви помогне да възвърнете душевното си равновесие и да успеете да се насладите на днешния ден. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.
27 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Нуждаете се от повече яснота по въпросите, стоящи на дневен ред пред вас. В тази връзка ще провеждате срещи и ще търсите полезна информация, доближавайки се до целта си. Ще подновите връзката си с човек, който все още ви привлича. Уреждане на юридически и други документи.
27 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отношенията на работното място постепенно ще се подобряват и ще се почувствате по-добре от това. За други денят ще е делови и напрегнат, но наред с напрежението ще присъства и свежото ви чувство за хумор. Благодарение на непрестанните ви усилия пред вас ще се открият благоприятни възможности за промяна на обстановката.
27 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
По-лесно ще се справите с всичко, което планирате, ако не разпилявате вниманието си в много посоки. Отделете време и за себе си, проблемите, споделени с приятели и хора, които ви обичат бързо ще намерят решението си. Зимните спортове ще ви донесат много емоции, ако имате страст към тях.
27 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От вас зависи дали днес ще се занимавате с обичайните си задължения или с нещо, което ще ви разтовари и ще ви накара да се почувствате като новородени. Ако изберете първото, то направете го така че да не въвличате и околните и да си оставите достатъчно време за забавления и разтоварване. Среща с приятни за вас хора ще направи вечерта ви разнообразна.
27 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С изявите си творческите личности ще покажат на света поредното си превъплъщение и вдъхновение за работа. Постигнатото ще ги радва и зарежда с добри чувства. Любовта ви е силна и в името на нея сте готови на жертви. Дано обекта на вдъхновението ви осъзнае това и получите взаимност.
27 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сговорчиви и дружелюбни сте и съвсем естествено и непосредствено създавате нови контакти. Както в професионален, така и в личен план това ще ви донесе много приятни изживявания. Днес може и да е началото на продължителна интимна връзка с отдавна желана от вас личност. Работата не ви създава допълнителни емоции и като че ли това ви устройва.
27 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако се чувствате ощетени от природата за нещо, работете, за да го превърнете в свое предимство. Можете, като не криете притеснението си, а открито го изтъквате, подчертавайки предимствата, които то ви носи. За приятните неща не е нужно да бъдете предупреждавани, те сами ще ви намерят.
27 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За тези, които са в отпуска денят им ще бъде повече от спокоен. Романтични емоции ще ви спохождат. За деловите представители на зодията - успешни контакти и заслужени положителни оценки от високопоставени личности.
27 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.
27 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с всичко, което ви предстои. В напрегнати ситуации проявявате завидно самообладание. Ваш близък ще ви поиска услуга, но най-вероятно ще се наложи да му откажете помощта си. Имате много основателна причина за това и със сигурност ще ви разбере. Нуждаете се от повече движение.
27 яну 2021
Последни новини