Гербери номинират кметове, последната дума ще има Борисов

Цвета Караянчева

 ГЕРБ ще поиска от своите кандидати за кметове да депозират програми за управление на общините в Кърджалийско. Очакваме номинации за градоначалници ,които да представляват всички етнически и религиозни групи в областта. Това заяви в Кърджали народният представител и областен лидер на герберите Цвета Караянчева. Тя декларира , че партията й ще води позитивна предизборна кампания. Няма да си позволим като нашите опоненти да ползваме черен PR. Ще припомним,че ни наричаха гяурска партия. Твърдяха, че като дойдем на власт ще съборим джамиите, отбеляза Караянчева.

 Тя каза, че до 4 април ще приключи номинирането на кандидати за грандоначалници и общински съветници на ГЕРБ в специална анкета. Сред членовете на партията са пуснати 35 000 карти. 15 000 са допитани по електронен път.

Три групи въпроси съдържа анкетата. Първата се отнася за работата на общинските съветници и народните представители на формацията на Бойко Борисов. Втората  група  са предложения и проблеми на областите и общините, като акцент е поставен на усвояването на еврофондовете. Третата група са номинациите на кметове и общински съветници.

До 21 април ще бъдат изготвени анализи на работата на общинските организации на партията, каза още Цвета Караянчева.

Очаква се в анкетата да се включат 1400 души от областта, колкото са членовете на ГЕРБ  тук.

Окончателната дума, кой ще бъде кандидат и съветник ще има Изпълнителната комисия на партията.

 Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини