Бистрят бъдещето на футбола в Кърджали

Рамадан Яшаров

Бивши футболисти, както и общински съветници, инициират през следващата седмица среща в Община Кърджали, посветена на проблемите на градския футболен клуб в града и евентуалните възможности за промоция в професионалните групи в близко бъдеще, научи БТА.

Кметът на града Хасан Азис също ще бъде поканен, след като на няколко пъти демонстрира загриженост за съдбата на отбора. От близо десет години Арда се ръководи от президента Рамадан Яшаров, а цялата общественост го обвинява за незавидното състояние на клуба. В няколко сезона Арда дори се беше сринала до А окръжна група, а в момента заема 6-о място в Югоизточната В група.

От страна на бившите футболисти в града групата за промени се води от бившия нападател на Славия и Берое Иван Тончев, доскорошният треньор на тима Петър Бумбаров, както и от съдията Петър Андреев, а от страна на общинската управа от съветника от ДПС Ехлиман Чобан.

Противниците на Яшаров настояват за неговата оставка, както и за свикването на ново Общо събрание, на което да бъде избрано работещо ръководство, което да търси спонсори и да направи клуба, способен да влезе в професионалните групи.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини