Червените се вдигат на протести в Кърджали

 Социалистите ще се включат масово във всички протестни прояви на синдикатите в Кърджали. Червените ще ударят рамо на всяко недоволство насочено срещу управляващите в столицата на Източните Родопи.

  Ще се солидаризираме както с КНСБ,така и с „Подкрепа” и „Защита”,уточни за Кърджали бг вести членът на Националния съвет на БСП Назми Мюмюн.

  Вчера той заведе в София на жълтите павета 150 социалисти за участие в червения протест срещу управлението на ГЕРБ. Кърджалийци тръгнаха с партийните знамена и плакати с надписи срещу правителството. В София към недоволните от Бойко Борисов се включиха областния лидер на БСП Милко Багдасаров и депутатът от левицата Димчо Михалевски.

 Кърджалийци подкрепиха врачанските младежи и обявиха деня на лъжата 1 април за деня на ГЕРБ. Те казаха че ще го отбележат в града край Арда по подобаващ начин.

 Поискахме правда и социална справедливост. По големи заплати и пенсии също бяха сред исканията ни, сподели още Назми Мюмюн. Според него безпътицата и отчаянието са отпушили агресията в Сливен.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини