Яки жици влудиха рокаджии в Club Stage

Здрав рок купон разстресе снощи комплекс „Арпезос”.Club Stage Entertainment събра ученическите рок банди на града,които дърпаха яко жици пред екзалтирана публика.Организаторите разгласиха проявата чрез социалната мрежа „Фейсбук”.Всички места в Club Stage бяха резервирани от рано.Освен верни фенове и фенки на групите,бяха дошли родители на музикантите,както и отявлени рокаджии.Сред тях бяха председателят на Административния съд Виктор Атанасов, организаторката на гласуването за Перперикон в анкетата на „Стандарт” Нешка Шопова,шефът на АРИРИ Румен Генов и др. За тях звучаха здрави парчета от времето на Битълс ,та до наши дни. Имаше хард рок,хеви метъл,траш. Бандите се представиха както с кавъри на знаменити „американски ремсисти” така и със свои композиции. Популярните парчета от близкото минало екзалтираха родителите, авторските композиции, влудиха феновете. Много от тях куфяха и размахваха гриви пред сцената в див екстаз. На някои от родителите не им издържаха нервите и излязоха за по цигара навън.

 Рок купонът бе открит от група Noise. Момчетата наблегнаха на здрав хард рок, който зарадва батковците и какичките сред публиката. Плътната соло китара,напомни за големия Джими Пейдж. Някои не се стърпяха и затанцуваха между масите. Публиката изкара бандата на бис.

Със железни звуци вдигнаха на крак своите фенове  Mental Disorder и Endangered Species.И двете банди свирят в читалище „Обединение”.Техен ръководител е Иван Гунчев. Момчетата наблегнаха на авторски композиции под възгласите „Още!””Още!””Още!”. Те поздравиха фенките с парчето „Пички”. Имаше и „здрава арматура” на известни хитове, които звучаха достатъчно твърдо за да шашардисат публиката.

  Основният организатор на купона Ангел Бозуков обяви,че първоначалната идея е била да даде възможност на младите таланти да се изявят на сцена. И тя се е оказала сполучлива. Музиката се харесва на младо и старо. Готови сме да организираме фестивал  за джаз,блус и рок групи от цяла Южна България. Това може да стане в големия салон на комплекс „Арпезос”. Сайт,който покрива региона ще ни бъде медиен партньор. Имаме опит с Арпезос рок фест. Очакваме общините и бизнеса също да дадат рамо, каза Ангел Бозуков.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини