Кърджалийка свали два диоптъра с терапията на Норбеков

Мариана Атанасова

Кърджалийката Мариана Атанасова свали два и половина диоптъра след курс  за терапия по системата на световния учен академик Норбеков. Преди обучението при видни ученици на големия узбекски психолог Мариана е имала четири диоптъра. Проблемите с очите настъпили в резултат на дългогодишна работа с компютър. Сега кърджалийката не се безпокои за зрението си.

  Курсът тренира психиката. Силата на самовнушението е велика. Човек успява да повлияе на организма си и да преодолее определени хронични болести. Важно е да се усвои позитивното мислене и техники , които позволяват да се неутрализират причините за повечето здравословни проблеми, сподели за Кърджали бг вести Мариана Атанасова.

 Едно от основните упражнения по време на курса е „Прошката”. Тъмна стая, страхотна музика, пълен релакс. Подканят ви да си припомните детството, щастливите мигове и моментите когато сте били наранени. Още великият Зигмунд Фройд доказа,че хората пазят до живот травмите от детството.  След това си припомняте първата любов и младостта. Накрая се връщате към зрялата възраст. В това обръщане назад срещате хората,  които са ви наранили, прощавате им от сърце, защото травмите са спирачка за развитието. Спомените предизвикват плач.  Разтърсени сте.Пречиствате се от дъното на душата си.

  За тези които се притесняват, че са сложили някои килограм отгоре има  упражнения за отслабване на фона на музиката. Това е четиридесетминутна оздравителна гимнастика. След всеки комплекс от упражнения мерите талията и виждате как тя намалява с 5-7 см. Възстановява се след пауза. За целия курс обаче ви гарантират отслабване поне с 3 кг.

  Учат ви как да преодолявате стреса и винаги да бъдете в добро настроение. Това е условие за добро здраве. Едно от упражненията е да се посмееш 5 минути пред огледалото. Първоначално вместо усмивка се получава гримаса, но в последствие тя става състояние на духа.

По  покана на Мариана Атанасова  в Кърджали пристига най-добрата ученичка на академик Норбеков-Гузал Талибаева. Тя ще проведе семинар от 9 до 18 април в актовата зала на СОУ П.Р.Славейков, която е оборудвана по последна дума на техниката.

 Гузал Таджибаева е старши преподавател към Института за самовъзстановяване на човека в Москва. Завършила е Ташкентския медицински педиатричен институт.Дипломирала се е като лекар неонатолог. Занимава се със системата на Норбеков от десет години.

 Тя пояснава:Системата на Норбеков се основава на регулацията на физиологичните процеси чрез контрол на емоциите. Разработена е дори техника за управление на чувствата. ”Човек се учи да излиза от различни отрицателни състояния. Отделно се тренира въображението. Когато силно желаеш нещо то се получава”, казва Гузал Таджибаева.

Системата на академик Мирзакарим Норбеков за самовъзстановяване здравето на човека е изключително популярна в света и в България. У нас ежегодно се провеждат оздравителни курсове , водени от учениците на световноизвестния учен. В тях има един цял източен мироглед, поднесен с много хумор и настроение. За своята система Норбеков казва,че  това което иска да научи хората не му принадлежи. Тези знания той получил от своите наставници-узбеки. Те са на повече от 5 000 години, но са адаптирани за нашия свят. Според академик Норбеков всички болести ни спохождат заради неумението да управляваме собствения си организъм. ”Ако нещо истински заслужаващо си,ви задържа в този живот,вие сте обречени на успех”, казва световно известния психолог.

  Норбеков е популярен в Кърджали предимно с книгите си:”Опитът на един глупак стигнал до прозрението как да се избави от очилата”, ”Уроците на Норбеков” , ”Тренировка на тялото и духа”.

Знае се също, че неговите учебно-оздравителни семинари помагат на зрението и слуха, за лечението на стомашно-чревния тракт, половата и отделителната система, сърдечно съдовата система и др. Постигате душевно равновесие, подмладявате се, избягвате душевните конфликти, коригирате фигурата . Тези, които се интересуват повече за семинара могат да се свържат с Мариана Атанасова на тел.0888 29 17 80.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини