Съкращения в ОЦК?Преглед на регионалния печат

Бъдещето на 350 металурзи е в неизвестност. Държавата замазва очите на хората смята председателят на НС”Защита”Красимир Митов. Според депутата Цвета Караянчева нищо не налага масово уволнение в завода. Това пише на първа страница „Нов живот”.

Вестникът отбелязва също, че се очакват нови протести срещу цените на горивата,ако държавата не се намеси срещу монопола на производителите.

Всекидневникът публикува и обстойно интервю с Нешка Робева под заглавие „Роби сме на самите себе си”.

Рашидов се срещна с турския посланик, съобщава още медията.   

КНСБ-Кърджали ще подкрепи работниците от ОЦК,ако има масово съкращение,съобщава „Арда нюз”.Вестникът цитира лидерката на синдиката  Иванка Караколева, която казва:”До момента официално процедура по съкращаване на металурзите не е започнала и все още не е внесено уведомление в Бюрото по труда. Това обаче никак не ни успокоява! Замърсяването на околната среда не трябва да го има, но трябва да се запазят работните места в предприятието,което увеличава цената на своята продукция и е на печалба”.

 Време е да махнем мартеничките. Първите щъркели са при нас,призовава всекидневникът.

   „Измамник е осъден на 11 месеца лишаване от свобода, но с 3 г. изпитателен срок за това, че е успял да прибере от трима наивници 14 000 лева, като им гарантирал че срещу тази сума ще им купи дело. Това пише във водещата си статия „Родопи 24х7”. Вестникът съобщава, за това как Анкара е дала знаци, че е с ДПС. Неправителствени организации в южната ни съседка подкрепят Хасан Азис за трети мандат.

На страниците на вестника президентът на волейболния клуб „Арда” отрича да отборът да е замесен в черно тото. Тези твърдения демотивират играчите, заявява Багдасаров.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини