Ардинки спечелиха областното по волейбол за ученички

Волейболистките от СОУ „Васил Левски” от Ардино станаха областни първенци в Ученическите игри по волейбол до Седми и Десети клас, побеждавайки безапелационно всички останали отбори. Възпитаничките на треньора Месут Хайрулов доказаха, че имат правото и силата да участват на предстоящите зонални състезания.

„За шеста година сме областни първенци на Ученическите игри по волейбол, този път и в двете възрастови групи от 5-ти до 7-ми  и от 8-ми до 10-ти клас. Това говори за много труд и постоянство”, сподели треньорът Месут Хайрулов. “Конкуренцията в игрите беше много оспорвана, но ардинските надежди с изключително атрактивната си игра заслужено спечелиха първите места и в двете възрастови групи. Поздравявам от сърце всички момичета”, допълни Хайрулов.

Успехът на младите ардински волейболистки предизвика истински фурор и от поздравления на местните фенове в социалната мрежа „Фейсбук”. Ето някои от тях:

Криси Кючукова: Оооо.... Как бих пропуснала да Ви честитя победата, тренер. Браво на Вас и на момичетата. Изключително много се радвам и стискам палци и на зоните!

Димитрина Александрова: Браво! Поздравления за достойното класиране! Пожелавам още победи и нови върхове на отбора и на треньора!!!

Тони Добрева:Честито и от мен! Отново доказахте че с усърден труд всичко се постига! Хайде започвайте и двуразовите тренировки  за зоните! Гордея се с вас, Тренер! Успех!

Гюнер Шукри

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини