Apple връща по $100 на купувачите на iPad

Решението беше обявено само ден след като цената на iPad падна от $499 на $399

От Apple предлагат на клиентите си, които наскоро са закупили iPad, 100-доларово обезщетение, тъй като фирмата за електроника се приготвя да пусне на пазара своето второ поколение на таблета, съобщава kaldata.com.

Решението беше обявено само ден след като цената на iPad падна от $499 на $399. Частичното връщане на парите се предлага само на клиенти, закупили таблет през последните 2 седмици преди отстъпката по неговата цена, което означава след 16-ти февруари.

Според тази политика на Apple, пусната онлайн, възстановяването на сумите ще бъде само за хората, закупили iPad от официалния сайт на Apple или от техните търговски представители.

Калифорнийската компания обяви разпродажбата на първото си поколение iPad, за да изчисти своя инвентар преди идването на 11-ти март - дебютът за наследника на iPad в САЩ. Други 26 страни могат да очакват появата на iPad 2 на 25-ти март, като Orange и T-Mobile обявиха, че ще предлагат таблета.

През последната седмица изпълнителният директор на Apple - Стийв Джобс представи iPad 2 , който ще се появи със стартова цена от $499.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини