Джунейт прикрива истинския убиец ,твърдят пекани криминалисти

Близките:Джунейт не е убиец

   Невджин Шефкет е била зверски изтезавана преди да издъхне. Носът е и бил смазан, а скалпът почти отлепен. Преди да бъде ръгана с нож е удряна и скубана със садистична жестокост, споделиха криминалисти пожелали анонимност. Според тях твърденията на психолози на МВР, че убийството е извършено от сина й Джунейт Шефкед е прах в очите на хората. Тези психолози гледат твърде много американски сериали по телевизията и се правят на специалисти, смеят се стари кучета в бранша. Според тях опитът на министър Цветанов да внуши, че момчето едва ли не е действало в момент на афект са смехотворни.Убийството е било добре планирано и извършено.

 Джунейт Шефкет прикрива истинския извършител на убийството. Не случайно не иска да излезе от ареста. Той просто се страхува,подчертаха за Кърджали бг вести запознати със случая.

 Те припомнят многото несъответствия в т.нар.признания на момчето. Едно от тях е, че то не може да посочи все още къде е ножът, с който уж е ръгал майка си. Не може да разкаже смислено и от къде е минал за да изхвърли оцапаните с кръв дрехи.

 Абсолютно невъзможно е сам човек да качи труп на покрива, пък било и на дете. Който не е носли мъртво тяло само той може да твърди подобно нещо, споделят за Кърджали бг вести ченгета. Да носиш труп е все едно да се опитваш да вдигнеш чувал пълен с вода. Той винаги ти се изплъзва. Още по трудно е да качиш сам тялото пет етажа нагоре и да го пренесеш през капандура.

  Убийството е станало в 11 часа вечерта. Момчето не е било на дискотека и не се е дрогирало както се опитват да внушат медии. Убиецът е опитен и по възрастен, категорични са пекани криминалисти. Следствието според тях трябва да установи кой е вторият човек. Вероятно е много близък на Джунейт. Ако младежът бъде осъден той ще получи само до 5 години затвор. Ще лежи не повече от три. За истинският убиец  обаче присъдата може да бъде до живот.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини