Топите мазнини без усилия с немски уред в Кърджали

   В хит сред младите жени в Кърджали се превърна немският уред за поддържане на добра фигура и форма „Фитвайб”. Десет минути усамотение с него ви спестяват 2 часа във фитнесзалата. При това без да полагате усилия и да се потите над уредите. 1 минута върху платформата на „Фитвайб” се равнява на 100 коремни преси. Тя позволява лесни за изпълнение  упражнения и работи върху всички мускули.

 Собственичката на „Студио за здраве и  красота” Мариана Бозакова, която притежава единствения „Фитвайб” в региона споделя, че при нея идват всякакви жени-слаби и пълни. Едни искат да поддържат формата си, други искат да отслабнат, трети просто се борят с досадния целулит.

Уредът работи с прост но ефективен метод: бързи ритмични вибрации, които предизвикват силни мускулни контракции,тренирайки цялото тяло.

„Фитвайб” е произведен от една от най-големите компании за медицинско оборудване и уреди за физеотерапия. Има знак за качество за медицинска апаратура от Европейския съюз.

 Според производителите „Фитвайб” намалява теглото,увеличава мускулната сила, подобрява метаболизма, предотвратява остеопороза, премахва стреса.

При това без усилия.

Бозакова подчерта за Кърджали бг вести,че подобна техника има предимно по спа центровете. Дори в Хасково все още няма такъв уред.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини