Пак осъдиха ОЦК. Преглед на регионалния печат

Фермери се заканиха да стачкуват, чакат до края на седмицата парите на глава животно по сметките си, съобщава на първата си страница „Нов живот”. Според вестника половината от животновъдите не са получили субсидиите за 2010 г.

 До 10 000 лева са санкциите на бензиностанция, която няма он-лайн връзка с НАП. Бензиностанции затварят сами, обобщава всекидневникът в заглавие.

 Шапът удря бизнеса с месо и мляко в Кърджалийско , пише още медията. Производители недоволстват ,че област Кърджали е добавена към заповедта за забрана.

Сдружение подпомага духовността на турците в Джебел, съобщава „Нов живот”.

„Свещениците да отчитат дейността си с квитанции и касови бележки настоява новосформираният синдикат на божите служители” е водещото заглавие на вестник „Арда нюз”. Всекидневникът цитира енорийският свещеник отец Петър , който твърди, че главната цел на новата формация е да създадеа нов синод.

 Служба по трудова медицина осъди ОЦК е друга водеща тема за всекидневника. Службата,която е обслужвала комбината  е осъдила предприятието за неплатени суми.

Животновъдите се вдигат отново на протести, съобщава вестникът.

Селянин от Припек чака пари от главния прокурор. Обвиниха го за съборена ограда,той осъди държавата за 7500 лева пише на първа страница „Родопи 24х7”. Главният прокурор Борис Велчев трябва да плати 7500 лева на К.О.Б.от джебелското село Припек, защото последният неоснователно бил обвинен за разрушаване на чуждо имущество. В съда припекчанинът бил оправдан, пояснява медията.

30-годишната жена сама посегнала на живота си, пише по повод намереният труп под въжения мост в Кърджали, вестникът.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини