Сгрешен адрес на Здравната каса праща пациенти за зелен хайвер

Сгрешен адрес на Районната здравна каса в Кърджали доведе до хаос с писмата до институцията. Оказа се , че в касата не си знаят истинския адрес. Неведението датира още от създаването на РЗОК в Кърджали. Сбърканите координати са посочени дори в сайта на Националната здравно осигурителна каса. Ако искате да изпратите писмо и се доверите на официалната информация на касата то ще отиде не на желания адрес, а при фирма „Инвест консулт”,чийто офис е на тридесетина метра.

  От години Здравната каса, която се помещава в поликлиниката и частната фирма се водят на адрес „Тракия”№13. Пристигат писма от страната и чужбина и ги носят в „Инвест консулт”. От там се налага всеки път да звънят на касата да дойдат да си вземат пратките.

  Кърджали бг вести се зае да разплете случая. В пощата потвърдиха, че и касата и фирмата се водят на един адрес- „Тракия”№ 13. Ще следим от сега нататък писмата на касата да не отиват във фирмения офис врекоха се пощенските служители. Те ни препратиха към общината , където според тях била грешката. Там се давали адресите на граждани и институции.

Проверка при главния архитект Петя Назърова установи, че общината е изрядна. Здравната каса се води на адрес „Тракия” №19, а не „Тракия”№ 13. В пощата някой не си е свършил работата и е подвел касата, установи Кърджали бг вести.

  В пощата се водим на адрес „Тракия”№ 13. Предприехме бързи действия след вашето запитване и променихме адреса в сайта на НЗОК. Наследили сме грешката още от създаването на районната каса, каза шефката Соня Ангелова.

  Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини