Анонимен тормози Валя Балканска

Анонимен тормози семейството на Валя Балканска, пращайки на децата й изрезки от жълти вестници с клюки за нея. Освен тях дъщерите й откривали и анонимни писма, в които се твърди, че тя не може да пее, че се излага, че трябва да се махне, че незаслужено нейният глас летял в Космоса... “Аз не съм изрод, на никого не преча, нищо не съм му направила на този човек! Не съм яла от хляба на никого, не може да ми го побере главата защо го прави това!”, каза силно огорчена пред „Труд” голямата певица.

Последните изрезки от жълти издания твърдели, че се карала с Надка Караджова и Стефка Съботинова, което я разстроило съвсем. “Как може да има такива хора - Надка не са й изстинали костите и вече пишат за нея такива мръсотии! Защо има такива диваци, защо го правят, защо очернят такива хора?! Тя беше за мен един невероятен приятел и с нея и със Стефка сме се уважавали и сме си помагали много”, гневи се Валя.

Днес тя има рожден ден и начева 70-ата си година. “Ще карам с децата си вкъщи - който иска, да дойде. Както казват в Родопите - и на главата място има. Да дава Господ да направя на предстоящия си юбилей следващата година концерт”, каза Балканска. Тя пожела на всички българи здраве, берекет и късмет, дори и на тези, които сеят омраза. “И на този, който ме тормози, пожелавам здраве - дано да дойде време да разбере, че не е точен. Лошите работи покрай ушите да минават и да отиват в реките и далече да изчезват!”, пожела певицата.

Напоследък Валя Балканска стана известна с публичните си прояви в подкрепа на възстановената Дрежба „Родина”.Патриотичната организация се обявява против опитите за фабрикуването на „помашки етнос”.На събор в село Припек,Джебелско певицата призова младите да подкрепят организацията.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини