АБВ подкрепя доказани хора на изборите в Кърджалийско

Ангел Коджаманов

Движение”Алтернатива за Българско Възраждане” няма да издига свои кандидати за местните избори в Кърджалийска област, но ще подкрепи вече номинирани от други формации. Това ще стане след срещи и дискусии. Ще се дава рамо на хора доказали се като професионалисти, а не издигнали се с партийни протекции. Ще залагаме на млади, утвърдили  се със собствения си труд  кандидати.  Това заяви за Кърджали бг вести бившият областен управител Ангел Коджаманов. Ще припомним, че той участва  във форума „България на другия ден”, организиран от привърженици на Георги Първанов и представен като начало на президентския политически проект. Коджаманов бе и един от членовете на инициативния комитет издигнал Георги Първанов за втори мандат.

 Той изрично подчерта, че все още движение АБВ няма регистрация и структура по места. Няма и общински координатори.

Не сме се конфронтирали с нито една политическа сила, още по малко със социалистите,както твърдят някои.  Продължавам да работя в партийните органи на БСП. Връзката ми с гражданското сдружение не пречи на това, отбеляза Коджаманов.

  Освен него в Движение АБВ планира да се включи и бившия член на Изпълнителното Бюро на БСП д-р Семра Изетова. Тя също участва във форума „България на другия ден”. На срещата бе поканен и д-р Тодор Черкезов.

  Коджаманов споделя идеите на президента , че трябва да има консенсус между лявото и дясното в страната. Кризата не може да се пребори нито от левицата,нито от десницата. Трябва ясно да се чуе мнението на експертите. Трябва да има единна национална стратегия за развитието на държавата.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини