ГЕРБ:Край на изборният туризъм.Преглед на регионалния печат

Народният представител от ГЕРБ  Цвета Караянчева обяви краят на изборния туризъм. Във водещата статия на всекидневника „Нов живот” депутатката се врича, че партията й няма да отстъпи от принципа на уседналост. Не разбирам острата съпротива на колегите от ДПС срещу този принцип, споделя Караянчева.

ГЕРБ се оглеждат за кандидат за кмет на Кърджали е другата водеща тема на „Нов живот”. Според народният представител Цвета Караянчева кандидатът може и да не е от партийните редици.

В бюджета за тютюн пари няма, споделя на страниците на вестника друг народен представител-Юнал Тасим. Той смята, че протестите на тютюнопроизводителите са в лека форма.

 Ще атакуват Перперикон като държавна собственост е заглавието на уводната статия на всекидневникът „Арда нюз”.Представя се работната среща при кмета Хасан Азис за изясняване на статута на археологическия паметник.

До Коледа ще бъде обявен „Спортист на годината „ в Кърджали,съобщава още „Арда нюз”.

Вестникът разказва  за мюзикъл под заглавие „Заминаване за Америка” изнесен от студенти във филиала на Пловдивския университет в Кърджали.

„Коледа за Златето!?Групата е на свобода” пише на първа страница вестник Родопи 24х7”. Нямало данни четиримата задържани по операция Мутрите-2 да са организирана престъпна група.

„Плевнелиев пак отказа Водното огледало”, пише още медията. Според нея обектът ще продължава да се стопанисва от строителите.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини