Водното огледало-нежелано отроче.Преглед на регионалния печат

„Никой не ще водното огледало” е водещото заглавие на „Нов живот”. Според всекидневникът това съоръжение се оказва „нежеланото отроче”. Ако остане безстопанствено ще се превърне в заплаха за града. Според фирма „Станилов” ,една от изпълнителите на обекта, както МРРБ, така и общината необяснимо се бавят да влязат във владение на съоръжението.

 „Избират проектант на обходния път на Кърджали”,съобщава още медията и посочва, че пред Агенция „Пътна инфраструктура” са кандидатствали десет фирми.

„40 работници от ОЦК са подали молби за напускате” е друга основна тема в „Нов живот”.

Работниците от Цинково производство на ОЦК  спряха работа,пише на първа страница всекидневникът „Арда нюз”.Причината са неизплатени заплати. От Цинково производство са недоволни, че от Оловно получавали заплатите си винаги първи.

Коледната елха в Кърджали е украсена, отбелязва още вестникът.

Само 14 билета са продадени за предстоящия концерт на Баба Зула в Кърджали съобщава медията.

 Захариев дължи огромни суми. Цинковото производство спря за 4 часа. ”Устра не иска да строи новия завод, нямало пари, пише в уводната си статия вестник „Родопи 24 х 7”.

Доставчик на меден сулфат осъди ОЦК, допълва темата медията

„10 фирми поискаха обходния път”  е друга водеща тема във „Родопи 24х7”.

ЦРУ описало Кърджали като зловещ филм,  е заглавието на материала, в който се публикуват откъси от прогнозен доклад на американското разузнаване.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини