Вежди бил подведен от външността на Мишел Бонев

Вежди Рашидов

коментара на премиера Бойко Борисов пред Нова тв вчера по повод скандала с пътуването на Рашидов до Италия с частен самолет на разноски на актрисата от български произход.

"Аз съжалявам, но може би външният вид на госпожа Бонев го е направил с по-притъпени чувства за съхранение, нека така да го наречем, да проверят по-подробно кой как ги кани. Затова аз мисля, че той си е извлякъл поука и няма да го повтори повече", каза Борисов. Според него министърът е бил "подведен" и затова нямало смисъл да коментира оставката му.

"Рашидов тихичко направи една много добра реформа в Министерството на културата. Успя да създаде и надявам се с тези нови 10 млн., които ще дадем за театрите, да се успокои положението там. Работи се много активно с неговия екип в реформите, така че ще го оставя да работи спокойно", каза Борисов.

Скандалът избухна, когато италианските медии написаха, че лично премиерът Силвио Берлускони е "поръчал" да има специална награда за Мишел Бонев от Венеция. Жегата достигна България, когато бе повдигнат въпросът кой е платил разноските на българската делегация. Заради "Боневгейт" поискаха оставката на културния министър на Италия Сандро Бонди.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини