Магията "Хари Потър" спечели още 50 милиона

Магията на "Хари Потър и даровете на смъртта" успя да омагьоса за втора седмица зрителите по киносалоните и събра внушителните 50 милиона. За момента филмът е спечелил 220 милиона, което е с 30 милиона под бюджета за двете части. От Warner Bros със сигурност потриват доволно ръце за следващото лято, когато ще бъде "Големият Финал".

"Рапунцел и разбойникът" на Дисни се нарежда на второ място с впечатляващите 49 милиона в дебютния си уикенд, което заедно с позитивните коментари на критиците му отрежда продължителен и силен престой в боксофис класацията.

Бронзовото място е за бившия първенец "Мегаум", който взе още 12 милиона. "Бурлеска"-та на Шер и Кристина Агилера не оправда очакванията на създателите и си нареди на четвърто място с 11,8 милиона, докато "Неудържми"-я влак на Тони Скот завършва топ 5 със само 100 хил. по-малко.

"Любов и други наркотици" с участието на Джейк Гиленхал и Ан Хатауей падна до шеста позиция с 9.8 милиона, а филмът на бившия кечист Дуейн "Скалата" Джонсън "Faster" е седми с 8.8 млн.

Комедията с Робърт Дауни Джуниър "Due Date" продължава да се държи в боксофисите, този път със 7-мо място и 7.3 милиона.

Топ 10 се завършва от драмата "Следващите три дни" с участието на Ръсел Кроу с 4,8 и комедията "Morning Glory" с Рейчъл МакАдамс и приходи от 4 милиона.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини