СДС:Управляващите искат икономически реваншизъм

Дора Христова

Областна администрация в Кърджали не може да се намесва в икономиката, като дава оценка кои фирми са добри и кои -не. Учудване предизвиква реваншисткото изказване на овластен представител на ГЕРБ, заемащ поста зам.областен управител. Това заяви за Кърджали бг вести общинският лидер на СДС Дора Христова. Според нея това, че ДПС управлява на местно ниво в Кърджали не трябва да обрича жителите на града и областта на изолация. Тя е категорична,че не е демократично в една правова държава да се наказват хората от определени общини, само защото тук има хегемония на една партия или тайни договорки за президентските избори.
Ако ДПС е въвело порочната практика на доминиране на обръчи от фирми, трябвали да заменим това с нова порочна практика на вмешателство при печеленето на обекти. Доколко са прозрачни търговете, контролирани от областна администрация ще видим скоро. Кърджали е малък град и веднага ще стане ясно, ако управляващите пробутват свои кандидати,  смята Дора Христова

 Ако средствата за нашите родни места, които можем да реализираме по европейските програми не стигнат до тук вина ще носят не просто кметовете , а и областна управа,е категорична синята лидерка.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини