"Скорпиънс" ще разтърсят утре София

Концертът на "Скорпиънс" в София, който трябваше да се състои на 9 октомври, ще бъде утре, съобщиха организаторите. Последният концерт в България на рок групата ще започне в 19.00 часа на стадион "Академик-Плиска" /до БАН/.

Купените вече билети за концерта, който беше отменен заради заболяване на вокалиста Клаус Майне, ще важат без презаверка.

Лица на възраст до 18 години при влизане на стадиона задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, който да представи Декларация за закрила на деца на обществени места, посочват организаторите. Тя може да бъде изтеглена от официалния сайт на АРТ БГ www.artbulgaria.org. Лицето трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет за концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи Декларация за закрила на деца на обществени места, валиден билет и копие от акта за раждане на детето до 10-годишна възраст. Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето може да бъде и ученическа карта.

За хората с увреждания на стадиона ще бъде изградена специална платформа, откъдето ще могат да наблюдават концерта.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини