6 °C

СДС иска зам.-кмет за подкрепа на местния вот

 СДС ще се яви самостоятелно на предстоящите местни избори в Кърджали и ще бъде бълансьор в битката между ДПС и ГЕРБ.  Ние имаме на последният общински вот 1300 гласа, които може да се окажат ключови в избора на кмет на общината. Това заяви за Кърджали бг вести областният лидер на сините в Кърджали Дора Христова. От СДС не скрихаq че се правят сондажи с политически сили за да се види съотношението на силите. Сините анализират и шансовете на ДПС и ГЕРБ да спечелят вота.

  Според осведомени хората от десницата в Кърджали възстановяват позиции сред разочаровани,които бяха преминали в лагера на ГЕРБ. Те търсят реванш и пред партия „Атака”,която нанесе силен удар върху Синята коалиция приютявайки под крилото си активисти на Демократи за силна България.

 СДС продължава да работи сред българомохамеданите, които са ключови нейни поддръжници. По инициатива на Дора Христова сини депутати ще поставят проблема за високите цени на водата в някои села в Кирковско от парламентарната трибуна.

 Истинското дясно е корективът на управлението на ГЕРБ, заяви още Дора Христова. Тя посочи, че само сините са успявали да разчупят монопола на ДПС в местната власт в областта. Те излъчиха през 1999 г. кметове на Кърджали и Кирково.

БСП само имитират желание да се преборят за кметския стол в Кърджали. Те не го направиха дори когато бяха на власт. Същото е поведението  и на местните лидери на ГЕРБ. Заиграването им е фалшиво, каза още Дора Христова.

Според осведомени цената за подкрепата на сините на местните избори ще бъде зам.-кметски стол.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини