Цветанов обещава нови акции в Кърджали

Има какво да се желае от областната дирекция на полицията в Кърджали. Затова се ангажираме есента ще бъде динамична откъм действия на МВР в областта. Гражданите ще получат удовлетворение от полицейските операции. Все още на национално ниво сме длъжници за конвенционалната престъпност. Това заяви в Кърджали вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов. Той не коментира евентуалното пенсиониране на шефа на полицията комисар Тодор Терзиев, за което медиите в града писаха. Не взе отношение и самия Терзиев, който присъства на  пресконференцията.

Министър Цветанов каза още, че е готов да се срещне с майката на Кадир Мустафов, за който твърди, че има връзки с обвинения в сутеньорство Джем. Не знам дали тази жена е готова да ме посрещне в дома си, каза още министърът.

Според него акцията в Кърджали щеше да бъде излишна, ако законодателите в предишното Народно събрание си бяха свършили работата. Депутатът, който сега е най-активен в обвиненията срешу полицията за произвол - Христо Бисеров от ДПС, има голяма вина. Той е един от вносителите на поправката Ванко 1, която позволи на Джем да излежи едва 2 години и половина вместо 11 г. за сводничество. Ако този човек бе в затвора, нямаше да се стигне до намесата на полицията в дома на Мустафови, категоричен бе министър Цветанов.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини