16 °C

Колите на трупчета заради борчове. Преглед на националния печат

в. "Труд": "Наи-голямата имотна сделка"

7755 декара индустриален имот само на 17 км разстояние от идеалния център на София - храм-паметника „Св. Александър Невски". Така изглежда най-голямата имотна сделка в България. Тя е за производствената площадка на „Кремиковци" и търгът за нея е насрочен за 13 септември. Остава да се появят кандидати.

в. "24 часа": „Бяла роза" погуби свекърва след 3 инфаркта"

Йорданка се хванала на хорото, макар че била с болно сърце

49-годишната Йорданка Стоянова умря на сватбата на сина си Костадин и приятелката му Събина под звуците на любимата си песен „Бяла роза" в събота вечерта в „Новотел Пловдив".

в. "Стандарт": "Спират колата за борчове"

Делата срещу длъжници се удвоиха за година

Колите на длъжниците на трупчета, докато не си платят сметките. Това е най-новата санкция, която предлагат съдия-изпълнителите. Хората ще побързат да си изчистят задълженията към банки и партньори, ако бъдат принудени да ходят пеша, твърди частният бирник Елена Добренова от Перник.

в. "Новинар": "Лекари отиват на съд за лошо отношение към ромите"

Партия ДРОМ ще съди лекари, отнесли се пренебрежително или отказали лечение на роми. Това заяви пред „Новинар" председателят на политическата сила и общински съветник от ГЕРБ в София Илия Илиев. Той каза, че има стотици случаи, в които представителите на този етнос получават лоша медицинска услуга или биват прехвърляни от едно медицинско заведение в друго. Поради негативното отношение на медиците към ромите има редица смъртни случаи, добави Илиев. По неговите думи поради нехайство на болниците много родилки и бременни жени от ромски произход са загубили живота си.

в. "Дневник": "Над 25% от туроператорите нарушават закона"

Над 25% от туроператорите, регистрирани в България, са с изтекла задължителна застраховка за отговорност, която е защитата за клиентите им при проблеми с компанията или с нейни контрагенти. Това показват данните в регистъра на туроператорите и туристическите агенти, който се поддържа от икономическото министерство и е актуализиран последно към 4  август. Въпреки че по закон лицензът на тези фирми трябва да бъде отнет, икономическото министерство не е предприело подобно действие.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 22.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях прецизирайте даденостите. На много от вас професионалните изяви ще помогнат на кариерата им, но преди това добре се подгответе. Пътуванията ще са успешни.
22 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Моментът не е особено подходящ за разрастване на дейността ви. Възможно е да ви се наложи да пътувате. Не ставайте язвителни, ако събеседникът ви не влезне в тона ви.
22 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Помислете добре върху възможностите си за успех и в случай, че те са минимални, променете тактиката. Бъдете по - оптимистично настроени, защото това, което идва ще ви носи много радост и позитивно развитие.
22 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и така ще ги реализирате. Периодът е подходящ както за самостоятелни изяви, така и за екипна работа. Ще получите повече, отколкото сте очаквали, което си е повод за празненство.
22 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви, ако се осланя на уменията си да убеждавате и тактично насочвате разговора в изгодна за вас посока. Ще постигнете напредък, не показвайте колебание. Пътуване в чужбина ще ви ангажира с организацията по него, но ще ви достави удоволствие и нови познанства.
22 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас и ги направете съпричастни на работата си. Ще задълбочите връзката си с някой, който силно ви привлича.
22 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.
22 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Близостта на човек, когото харесвате ще ви прави по-уверени и сигурни в работата ви. Това се забелязва, но нищо лошо, щом ви въздейства позитивно на мислите и повишава активността ви в добра посока. Приятелски жест на внимание ще ви зарадва.
22 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. В тази връзка ще правите и промени в организацията, както и ще търсите нови възможности за изяви. Активността ви е видима дори за онези, които с безразличие ще намигнат и отминат.
22 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Това би ви изложило на риск, давайки им възможност да надникнат в личния ви свят. Влагайки повече фантазия и прилагайки способностите си ще впечатлявате с усета си към хармонията и ще се радвате на постигнатото от вас.
22 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Запознанства и приятелски сбирки ще разнообразят следобеда и вечерта ви. Романтичната ви връзка с човек от друга среда ще приключи без особени емоции.
22 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Промените в плановете ви ще ви донесат повече отговорности и това няма много да ви се понрави. Разпределете част от задачите си върху другите участници в консумацията на благата. Намерете начини да се разтоварите от напрежението, развлеченията са позволени.
22 окт 2019
Последни новини