Голата дижейка Milana отново в България

Сексапилна, амбициозна и независима....запознайте се с Юлия или по-известна като T-DJ Milana. Родена в Украйна, Milana е новоизгряваща топлес звезда на световната клубна сцена. Смайващите движения и невероятен усет към музиката, превръщат шоуто на Мilana в зашеметяващо изживяване за зрителите.

Юлия започва своята кариера като топлес диджей през 2007 година, след успешна кариера като модел. Още от осем годишна възраст, привлекателната гърла активно се занимава с модерен балет, на който до днес дължи уникалните си танцови умения.

Като тийнейджър Milana се запознава с DJ Viniloff и заедно сформират успешният за Украйна проект “Quattro Hands Stuff”. След раздялата им, тя продължава със самостоятелни участия като DJ.

Голата амбиция придобива бързо популярност в Русия и в страните от бившия Съветски Съюз. Нейните перформанси, включват умело съчетани вариации от екзотични животни, сексапилно облекло, огнено шоу и различни еротични хореографии. Изработката на специалните костюми за всяко шоу се дължи на самата M i l a n a , к о я то обяснява, че няма как някой да знае по-дорбре всяка една сгъвка от тялото й от самата нея.

През 2009 T-DJ Milana завършиуспешно двумесечното си турне в България, Хърватия и Македония. Равносметката за изминалата година са завидните 97 участия и множество интервюта, превръщайки MIlana в желано име за всяко едно денс парти.

През 2010 изкусителната диджейка стартира с изцяло нова визия - от руса сладорана, към стилна брионет к а, на к о я то феновете могат да се насладят в пециална фото сесия за списание DJAM.

Освен с нов страстен вид T-DJ Milana, може да се похвали и с първото сисамостоятелно парче,придружено от клип, което ще бъде издадено през Август 2010 от USB Digital. З а днейниятпроект застанаха големите Flash Brothers, създавайки специален ремикс за предстоящият релийз. За летеният сезон на 2010 T-DJ Milana е подготвила двуседмично турне в България и Индонезия.

Вдъхновена от първите си участия в България и българските фенове, украинската house изкусителка, подготвила специално първият си самостоятелен сингъл, придружен с видео клип за второто си турне в България - Feel Real, който можете да видиш по-долу.

Парчето ще бъде издадено на 03 Август 2010 от българският лейбъл U.S.B Digital

Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини