Задържаха дрогиран водач без книжка и двама пияни

Трима нарушители на пътя са задържани в Хасковска област през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Двама от тях са заловени да шофират с алкохол. Първият е хванат снощи в 21:30 часа на ГКПП „Капитан Андреево“. На платно „вход“ от Турция се е явил товарен автомобил „Волво“ с полуремарке, шофиран от 49-годишен от Словения. Поведението на шофьора усъмнило служителите и е последвал тест с дрегер, който отчел 2,57 промила алкохол.

Второто задържане е в Хасково тази сутрин в 1:44 часа на улица „Св.св.Кирил и Методий“. Униформени служители са спрели за проверка „Опел“ с водач мъж от града на 49 г., чиято проба отчела наличие на 1,89 промила алкохол в издишания въздух.

В управлението в Харманли е пренощувал 20-годишен жител на село Черепово, заловен да се движи с „Фолксваген“ по улиците на града след употреба на канабис, потвърдено с техническо средство. При проверката младият мъж не е представил и свидетелство за правоуправление. Справка изяснила, че книжката му е отнета. Отказал е и кръвна проба за експертиза.

Мярката на задържане и на тримата нарушители е била до 24 часа по стартиралите бързи производства.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини