Ако кармата ви е добра, денят ще е подобен на предишния

Луната е в знак Дева до 22:39ч на 24 март

Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина.  Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Споровете с околните зачестяват, често се правят дребни намеци и се отправят критики. Сега са важни детайлите и подробностите. В този период е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито. Добре е да се започнат нови неща. Най-доброто време да се работи това, което изисква много прецизност и фокусиране. Грижата за семейството и здравето ви е на преден план днес. 

Много добро време за цялостна грижа за тялото и косата. Уязвим е стомаха. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат  мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. 

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 17:00ч

Символ на деня е Колелото на съдбата – вечното движение, повторение, постоянно търсене. Денят ни показва кармата и несъвършенствата ни. Ако кармата ви е добра, денят ще е подобен на предишния. Гледайте събитията и какво се случва. Този лунен ден се явява продължение на предишния. Той е доста мистичен и мистериозен: отваря се канал между небето и земята, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо повече от тях. Това е ден на натрупване на информация, знания, които ще бъдат полезни за бъдещето. Време на съзнателни промени в нечий живот.

Денят носи нови енергии. Вселената може да повдигне мистериозен воал и да освети пътя към неизвестното бъдеще. Изостря се чувството за справедливост и към всичко прекрасно. Може да изпаднете дори в сантименталност. Следвайте своите желания. Вашата интуиция ще се справи с ролята на прекрасен съветник.

Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, ние сме го заслужили. Вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, къде сме сгрешили и ако е възможно, да го поправим. 13 лунния ден е предназначен за отработване на грешките. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. Възможно е да се върнат някои стари проблеми, които не са били решени по-рано. Ако старите връзки се върнат при вас, това означава, че не сте изпълнили нещо. Отнасяйте се внимателно към това, опитайте се да се отървете от бремето на миналото и ще получите нова сила за бъдещите дела.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен: най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът сега трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

На 13-ия лунен ден Луната дава енергия за обновление, както на душата, така и на тялото. Моментът е подходящ да се погрижите за здравето и красотата си. През този период е добре да се правят процедури за подмладяване на кожата. Енергийният център на този ден е стомаха, панкреаса. Камъкът на деня е благороден опал.

Източник: Novini

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини