Хороскоп 11.05-17.05.: Раци и Скорпиони с добра равносметка, Близнаци, Деви, Стрелци да внимават от кого искат услуги

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До четвъртък делата ви не вървят точно както сте ги замислили, а амбициите ви са големи. През уикенда Овните да овладеят нетърпението, да се отдръпнат от големи компании. В понеделник забавете темпото, във вторник изпипвайте всеки детайл. Така от сряда обръщате нещата в желаната посока, в следващите дни можете да отделите време за дома или избраника. Тогава дамите да бъдат много тактични, ще си спестят напрежение, ядове. Ако резултати ви радват, не се възгордявайте и не дразнете с претенции, даже може да помислите за отдих.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Доброто настроение не ви напуска до понеделник, ама все пак си отдъхвайте и обмислете как ще действате по идеите си. Телците май опростяват някои неща, после ще поемат все повече ангажименти. Къде по-лесно е да проявите такт по спорните теми във вторник, а усилията ви в дела ще бъдат оценени. В сряда се връщате към стари планове, но там ви дебнат нови трудности и ще трябва да се съобразите с известни ограничения. Покажете повече сговорчивост с близките. Сега ви е важно да запазите спокойствие и да се бронирате за клюки, интриги.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Готови сте да гоните и най-амбициозните си цели, а 7-дневието ви показва: за реализацията на някои няма подходящи условия. През уикенда Близнаците ще уговорят пратньорства, от понеделник разширяват контактите. Във вторник ще искате услуги и от хора, с които не сте близки. В сряда обаче не се връщайте към стари идеи и уговорки, а в следващите дни не бързайте да разкривате свои бъдещи намерения. Шефовете са благосклонни към вас, заложете на по-голяма самодисциплина, на тонизиране. Може да промените свои по-лични решения...

РАК (21.06 – 21.07)
Динамично и резултатно 7-дневие, ще има поводи да се видите с приятели, но не се пилейте по купони още от уикенда. В понеделник Раците следват чужди идеи с полза за себе си, във вторник умело заобикалят темите за спор. В сряда вниманието да бъде в многобройните задачи и финансите. И да не сте в силна позиция, до петък шефове ще ви подкрепят, те вярват на вашата креативност. Колеги и познати също, знаят каква отзивчивост проявявате към чужди болки. Най-грижовни бъдете към обичани, анализирайте какви мотиви ги водят сега.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът е динамичен, до четвъртък-петък ще се убедите, че си е струвало да вложите толкова сили в дела. От уикенда Лъвовете уреждат административни и финансови неща, в понеделник възникват поводи за разпри. Е, ще овладеете нещата, във вторник и по стари проекти задачите са бол, а общуването трябва да бъде насочено към най-ефективното решаване. В сряда помагате на другите, заразявате ги с новите си идеи, привличате подкрепа от влиятелните личности. Отделете подобаващо внимание на обичаните, те са ваше вдъхновение и опора.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Нужна ви е помощ за служебни или лични проблеми, но и вашите усилия са сериозни, оправдават исканите услуги през уикенда. От понеделник до петък Девите ще отделят време за повече контакти с колеги и познати, мъчат се да изпипат всеки детайл при партньорство. Във вторник обърнете внимание на финанси и документи, в сряда без спорове накарайте и другите да приключат забавените общи дела. В четвъртък не говорете за нови планове, допитайте се първо до шефа. Трябва да отдъхнете и хармонизирате отношения с обичаните.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Затрудненията се трупат от уикенда, но да не ви разколебават за начинания. В понеделник Везните се стремят към делови и лични промени, уморително им е и все пак да не забравят дружелюбието, такта. Във вторник си налагате строг режим, от сряда внимавайте с пари, документи и техника, а и тонусът изисква малко повече внимание. Ще ви олекне, ако се опрете на по-умели сътрудници, може дори да разширите кръга, от който очаквате съдействие. Другите вярват в стриктността и трудолюбието ви, вие пък намерете време за обичаните хора.

СКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Динамичен период, не припирайте за големи промени, ами оползотворявайте и малките шансове за изява и приход. През уикенда Скорпионите да се запасят с такт и отстъпчивост. В понеделник привличате съмишленици за начинанията, във вторник уреждайте точно правни и финансови неща, в сряда не дразнете с претенции за постове. Имате качествата, а най-важно - енергия да осъществите амбициозните замисли, но петък ще бъде по-труден. Затова не пилейте сили в четвъртък, а в отношенията с най-близките дръжте на принципи, на уговорки..

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Следва да обмисляте по-задълбочено проблемите си от уикенда, а и от кого да поискате подкрепа, за да ги разрешите. В понеделник Стрелците да уреждат много стриктно дела и документи, да внимават с финансите. Във вторник ще бъдете доволни от свършеното и спечеленото, но гледайте да не се увлечете, да направите грешка от припряност. В сряда действате по стари идеи, планът да бъде осъвременен, иначе ще вините другите за несполука, ще спорите. Не ви е от полза, сега печелят само здрави съюзи. В любовта май започвате отначало...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Ведро 7-дневие, макар че изпълнението на плановете ви зависи от влиятелни хора. През уикенда Козирозите да харчат с повече сметка, този понеделник и вторник ред начинания се забавят, близки не бързат да откликнат на молбите им за помощ... В сряда разчиствате стари задължения, свършеното ще открои приноса ви в екипи. А и новите ви идеи в четвъртък ще привлекат внимание – било на шеф, било в обществена организация, те имат голям социален заряд. Едни ще пътуват или се преместват, втори ще изненадат приятно обичаните.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас периодът е доста динамичен, на Томина неделя си дайте сметка в какво трябва да направите крачка назад. От понеделник Водолеите имат куп задачи, а приносът им ще бъде отличен след време. Не се сърдете на колеги и познати, правете съюзи с тях, до сряда-четвъртък ще балансирате екипа си, по-вероятно чрез разумни отстъпки, смирение, прошка за миналите грешки. Не се месете на другите, нито пък в лични отношения допускайте намеса – сега е моментът да укрепите връзката си с любимия, иначе разногласията ще се задълбочат много.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Предстои ви доста работа през 7-дневието, а след приключване на рутинните дела тихо дълбаете в амбициозни идеи и проекти. Околните и да не разберат тази стратегия, Рибите си чувстват – трябва да бъдат готови, ако им се открие подходящ шанс за реализация. В понеделник-вторник усилията ви дават плод и без чужда помощ, в сряда сте по-припрени, но в следващите дни овладейте нетърпението и набележете точно харчове, контакти, екипи. Някои да бъдат по-грижовни за тонуса си, други помъдряват в решаването на лични проблеми.

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини