Отмъщение!Нарязаха гумите на баварец в Кърджали

Досъдебно производство за повреда и унищожаване на чуждо имущество е образувано в РУ-Кърджали. Сигнал за срязана гума на лек автомобил „БМВ“ е подаден вчера, като е посочен времеви интервал за деянието от 17 часа до 23 часа. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай работят по случая. Издирва се извършителят на престъплението.

         Специализирани операции. Съвместна проверка на служители на Икономическа полиция, РУ-Кърджали и Териториалното поделение на НАП след сигнал за незаконна търговска дейност на фирмен паркинг е извършена вчера. Установени са били двама търговци с лек и товарен автомобил, които са предлагали стоки за продажба. Служители на НАП са съставили два протокола.

Комини на жилищни сгради са горели вчера в Кърджали и Момчилград. Сигналът за пожар в Момчилград е подаден около 21 часа снощи. Екип на службата в града потушил огъня. Около 5 часа тази сутрин екип на РСПБЗН-Кърджали загасил запален комин на жилищен блок в града. Няма материални загуби при двата пожара.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини